Privacy verklaring

Persoonlijke gegevens worden door ons nooit aan derden doorgegeven. Privacy is voor ons en onze klanten, of bezoekers, een groot goed, daarom gaan wij hier strikt en duidelijk mee om. Indien u vindt dat onze website niet in overeen stemt met onze privacy policy, stuur dan een mail naar: info@kleutersenpeuter..nl   Persoonlijke gegevens worden uitsluitend intern gebruikt ten behoeve van orderverwerking, facturering, bezorging en alles wat met uw vraag of bestelling te maken heeft.

Na de levering of communicatie, bewaren wij alleen uw gegevens voor het geval u een service- of garantieverzoek heeft. Gegevens ten aanzien van de garantie blijven in ons bezit en worden door ons desgevraagd (door u) doorgestuurd naar de leverancier. Indien u zich opgegeven heeft om onze nieuwsbrief te ontvangen, dan zullen wij uw gegevens gebruiken voor het versturen van de nieuwsbrief. U kunt zich ook weer eenvoudig afmelden, waarna uw gegevens direct bij ons verdwenen zijn.

U kunt uw gegevens ten allen tijde inzien, wijzigen of verwijderen. dit dient u zelf te regelen.

Indien u wenst dat uw persoonsgegevens verbeterd en/of aangevuld dienen te worden, geeft u in uw bericht tevens de verbeteringen/aanvullingen van uw persoonsgegevens aan. Le Garcon & Femme Designs zal in alle gevallen uw instructies onmiddellijk opvolgen, tenzij Le Garcon & Femme Designs hiertoe niet in staat is. Dit behalve de gegevens ten aanzien van onze orders, welke wij wettelijk of fiscaal dienen te bewaren.

Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Tevens worden ze gebruikt om uw order correct af te handelen.

Terug
Uw ipadres is: 54.234.114.202
Copyright © 2019 Le garcon & Femme designs. Powered by Zen Cart
Design by Interactive Business Solutions Co. and edited by Xar